(0)

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Tel: +31 (0) 20 - 5980308  

Aanbevelingen

‘Docenten zijn hoog professioneel, hebben veel ervaring, getalenteerde sprekers die hun vaardigheden kunnen overbrengen’.

                                                                 ***

Dento Alveolaire Chirurgie:

'in één woord fantastisch! Ik was best kritisch, want de chirurgie-cursus uit Groningen is nogal beroemd en daar wilde ik eigenlijk heen. Maar aangezien ze die de laatste jaren niet meer hebben aangeboden, besloot ik nu naar die van ACTA Dental Education te gaan. Mijn verwachtingen zijn meer dan overtroffen. Ik vond het ongelofelijk de kneepjes van het vak te leren door de beste chirurgen uit het team, uit het land. Ik voelde me verwend door de persoonlijke aandacht en feedback van zulke goede chirurgen. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat voelde ik me een kind in de speelgoedwinkel. Zo praktisch, zo kundig; ik heb zoveel geleerd. Zoveel dat ik direct kan toepassen! Ik kwam helemaal stuiterend thuis. Petje af! Het is de beste cursus die ik tot nu toe heb gevolgd (en ik volg er wel een aantal per jaar). Door de uitmuntende kwaliteit van de docenten, het grote hands-on aandeel én de theoretische achtergrond.'

                                                                 ***

‘Catering was perfect! Heerlijk vers bereid, alles goed verzorgd en lekker. De pauzes zijn niet te lang en ruimtes zeer geschikt’.

                                                                 ***

‘De docent is zeer bevlogen en een zeer betrokken persoon. Prettig in communicatie en weet de groep er continu bij te betrekken’.

                                                                 ***

‘Erg vriendelijke docent die alles begrijpelijk en enthousiast over brengt. Hij weet op leuke tot de verbeelding sprekende manier te vertellen, uitleggen en ons assistentes enthousiast te maken’.