(0)

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Tel: +31 (0) 20 - 5980308  

Over ACTA Dental Education

ACTA Dental Education is het adres voor nascholing binnen de tandheelkunde. Van PAOT-cursussen tot symposia, van Quality Practice themadagen tot het QP-vaktijdschrift, u vindt het bij ACTA Dental Eduaction. Op deze website vindt u informatie over onze producten en diensten.

PAOT Cursussen

Ruim 80 verschillende post-academische cursussen op alle vakgebieden;

  • Ondersteund door topdocenten van ACTA en uit de klinische praktijk;
  • Veel cursussen InCompany mogelijk, bij u in de regio, desgewenst bij u op de praktijk

ACTA Quality Practice

In 2005 is ACTA QP van start gegaan. ACTA Quality Practice (ACTA-QP) is 'nascholing in lidmaatschapsvorm'. U meldt zich aan als lid en kunt vervolgens kiezen welke vorm van nascholing u verkiest. Er zijn al 1300 tandartsen en mondhygiëniste lid van ACTA-QP! ACTA Quality Practice is niet alleen bedoeld voor ACTA alumni, maar staat open voor alle geïnteresseerden. 'Quality Practice' heeft niet alleen betrekking op de kwaliteit van klinisch handelen, maar ook op de kwaliteit van de praktijkvoering. Het cursusprogramma richt zich op de volle breedte van het tandheelkundig vak. Van voortschrijdende technieken tot kosten besparingen door efficiency verbetering. Van tandheelkundige innovatie tot nieuwe visies op het gebied van praktijkmanagement.

Meer informatie over het lidmaatschap van QP? klik hier.