masker

Kleine mond- en MKA chirurgie: Een update voor de algemeen practicus, i.c.m. een introductiecursus tot Zuid Franse wijnen

Startdatum nog onbekend.

Samenvatting

icoon voor wie
voor wie?
  • Tandartsen

icoon kosten
deelnameprijs

€ 2.495,-

Deelnameprijs

  • Tandarts

    € 2.495,-

icoon duur
duur

3 dagen

icoon vakgebied
vakgebied

Mondziekten en Kaakchirurgie

Vakgebied

Mondziekten en Kaakchirurgie

icoon krt-punten
KRT/KRM punten

9

icoon locatie
locatie

Béziers, Zuid Frankrijk

icoon toets
toets

nee

Vertrek op donderdagavond 3 mei

De cursus

Van 4 mei t/m 6 mei zal in Zuid-Frankrijk een nascholing voor algemeen practici worden aangeboden over kleine mondchirurgie en MKA-chirurgie. Het doel is om tandartsen algemeen practici een opfrissing te geven van bestaande kennis, en daarnaast de nieuwste inzichten bij te brengen op het gebied van o.a. dento-alveolaire chirurgie, medisch tandheelkundige interactie, orale pathologie, oncologie en overige aspecten van de MKA-chirurgie.

Omdat deze cursus op een familie wijnlandgoed in Zuid-Frankrijk wordt georganiseerd, zal deze cursus worden aangeboden in combinatie met een masterclass Zuid Franse wijnen uit de Languedoc en Roussillon. Na het wetenschappelijke programma in de ochtend, zal u door een WSET level IV gekwalificeerd wijndocent in de middag worden meegenomen in de wereld van zuid Franse wijnen. Dit zal bestaan uit inhoudelijke presentaties met achtergronden geschikt voor elk niveau, rondleidingen door de wijnkelders en wijngaarden om beter inzicht te krijgen in het productieproces, en natuurlijk wijnproeverijen.

Doordat de cursus in een kleine groep plaatsvindt, zal er continue een mogelijkheid zijn voor interactie met de cursusleiders. U kunt gemakkelijk vragen stellen en zelf casuïstiek inbrengen en bespreken. Hierdoor is er slechts deelname mogelijk voor 20 cursisten.

Na de cursus zult u een syllabus meekrijgen met recente en besproken literatuur, waardoor u dit thuis kunt gebruiken als naslagwerk.

In de cursusprijs zijn alle aspecten inbegrepen, inclusief vliegreis, lokaal transport, verblijf en cursusbenodigdheden. U zult op donderdag einde van de middag vanaf Schiphol richting Zuid-Frankrijk vliegen (Montpellier), waarna u naar het hotel zal worden gebracht in Pézenas. De cursus zal worden gegeven op vrijdag en zaterdag. Ook het transport tussen hotel en wijnlandgoed is georganiseerd. Op zondagochtend bent u vrij om het pittoreske Pézenas te ontdekken, waarna u in het middaguur weer naar het vliegveld van Montpellier zal worden gebracht om vervolgens zondag middag weer op Schiphol aan te komen.

U bent in de avond vrij om deze zelf in te vullen, maar op verzoek kunnen (gezamenlijke) activiteiten voor u worden georganiseerd.

Hieronder vindt u een verkort overzicht van het programma. Mocht u vragen hebben over het programma of de inhoud, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met Marrit.

icoon Q-keurmerk
Al onze cursussen zijn geaccrediteerd met het Q-keurmerk®. Het Q-keurmerk® is het keurmerk voor alle tandheelkundige bij- en nascholing.
masker

"Een unieke combinatie van cursussen op een bijzondere locatie!"Locatie: Béziers, Zuid Frankrijk

De docenten

icoon plusje

Pim Schreuder

Docent / spreker

masker
Terug naar het overzicht

Kleine mond- en MKA chirurgie: Een update voor de algemeen practicus, i.c.m. een introductiecursus tot Zuid Franse wijnen

icoon usp

Verbonden aan ACTA

icoon usp

Unieke leergangen in Endodontologie en Implantologie

icoon usp

Korte lijnen met professionals uit de tandheelkunde

© Copyright Acta DE 2018