masker

Congres (On)Zinnige mondzorg

Informatie

icoon kosten
deelnameprijs

MHG € 350,- / THK € 470,-

icoon wanneer
wanneer

zaterdag 18-03-2023

icoon lezingen
lezingen

6

icoon locatie
locatie

ACTA, Amsterdam

icoon tijd
tijd

09:30-17:30

icoon workshops
workshops

5

Over het symposium

Zorg is zinnig wanneer deze voor de patiënt noodzakelijk en bewezen effectief is. Maar is de huidige mondzorg eigenlijk wel altijd even zinnig? Worden de huidige diagnostiek en therapeutische interventies op een patiëntgerichte, effectieve en doelmatige manier ingezet? En in hoeverre stimuleert ons huidige zorgstelsel zinnige mondzorg?

Tijdens het congres ‘(On)Zinnige mondzorg’ zal de (on)zinnigheid van een groot deel van de reguliere verrichtingen in de algemene mondzorgpraktijk aan de orde worden gesteld. Het ochtendprogramma bestaat uit lezingen waarin verschillende sprekers hun visie zullen geven op de zin en onzin van, onder andere, preventieve en restauratieve mondzorg, röntgendiagnostiek en verwijzingsstrategie. Daarnaast zal er een inkijkje worden gegeven in hoe het thema zinnige zorg binnen de geneeskunde vorm heeft gekregen en wat de mondzorg hiervan kan leren. Ook krijgt u deze dag handvatten aangereikt voor zinnige zorg in de algemene mondzorgpraktijk. Tijdens verschillende interactieve en casuïstisch ingestoken workshops krijgt u de gelegenheid om zelf met het vraagstuk zinnige zorg aan de slag te gaan.

Na deze congresdag beschikt u over de nieuwste inzichten op het gebied van zinnige en onzinnige mondzorg en bent u in staat om het concept ‘zinnige zorg’ verder uit te bouwen in uw dagelijkse praktijk.

masker
masker
masker

Wilt u meer informatie over een cursus of weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

icoon usp

Verbonden aan ACTA

icoon usp

Unieke leergangen in Endodontologie en Implantologie

icoon usp

Korte lijnen met professionals uit de tandheelkunde

© Copyright Acta DE 2023