masker

QP Congres – Een duurzame en toekomstbestendige mondzorgpraktijk

Dit symposium is al geweest, je kunt je niet meer inschrijven.

Informatie

icoon kosten
deelnameprijs

€ 99,-

icoon wanneer
wanneer

zaterdag 14-05-2022

icoon lezingen
lezingen

6

icoon locatie
locatie

Bluecity, Rotterdam

icoon tijd
tijd

09:30-17:00

icoon workshops
workshops

0

Over het

Duurzaamheid is meer dan alleen een ‘groene’ praktijk. Het thema duurzaamheid wordt tijdens dit congres aangegrepen om een breed scala aan onderwerpen voor het voetlicht te brengen. Er is aandacht voor afvalstromen en innovatief materiaalgebruik, maar ook voor het (duurzaam) bouwen van een comfortabele werkplek, met een gezond binnenklimaat én een gezonde verhouding tussen omzet en huisvestingslasten. Een echt duurzame praktijk begint bovendien bij de mensen. De medewerkers zijn het kloppend hart van iedere praktijk; daar moet zuinig (duurzaam!) mee worden omgegaan. Hoe ziet de ideale werkdag eruit en hoe zorgen we ervoor dat het team zich blijft ontwikkelen?

Steeds meer zorgverleners vragen zich af hoe zij kunnen bijdragen aan een duurzamere en toekomstbestendige zorg. Men wil graag aan de slag, maar tijd, kennis en wet- en regelgeving vormen grote belemmeringen om daadwerkelijk stappen te zetten. Waar staan we nu? Op welke gebieden kunnen we verduurzamen? Wat betekent dat voor de processen op de werkvloer? De sprekers van binnen en buiten de mondzorg hebben uitgebreide ervaring en specifieke kennis, ieder op hun eigen vakgebied. Ze laten gedurende deze dag zien waar u zoal aan kunt denken en waar u al direct mee aan de slag kunt. Klik hier voor meer informatie over het programma.

Duurzaamheid heeft de toekomst!

Deze aanmeldlink is enkel bedoeld voor studenten. Indien u geen student bent, kunt u zich aanmelden via qualitypractice.nl.

masker
Terug naar het overzicht

QP Congres – Een duurzame en toekomstbestendige mondzorgpraktijk

icoon usp

Verbonden aan ACTA

icoon usp

Unieke leergangen in Endodontologie en Implantologie

icoon usp

Korte lijnen met professionals uit de tandheelkunde

© Copyright Acta DE 2023