masker

Samenvatting

icoon voor wie
voor wie?
  • Tandartsen

icoon kosten
deelnameprijs

€ 8.795,00

icoon vakgebied
vakgebied

Implantologie

Vakgebied

Implantologie

icoon locatie
locatie

ACTA Amsterdam

icoon toets
toets

ja

Aanvullende informatie over onder andere het programma en de cursusprijs volgt zo spoedig mogelijk.

De cursus

De leergang Implantologie wordt momenteel volledig in een nieuw jasje gestoken. ACTA Dental Education is in samenwerking met de sectie Implantologie van ACTA een nieuw programma aan het opstellen. Hierin zal het onderwijs rondom de orale implantologie worden opgepakt waar de masteropleiding stopt.

Basisonderdeel
Het eerste deel van de leergang zal bestaan uit een basisonderdeel. Deze leergang start naar verwachting in januari 2025 en zal in de periode tot juli 2025 zeven volledige vrijdagen in beslag nemen. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. behandelplanning, extracties, soft tissue incisies, prothetische valkuilen en peri-implantitis. Er wordt afgewisseld tussen theoriedagen, live surgery en praktische oefening. De leergang zal worden afgesloten met een examen, waarna u bij voldoende resultaat een diploma in ontvangst mag nemen.

Vervolgonderdeel
Als vervolg op de basis zal op termijn ook een vervolgleergang Implantologie worden ontwikkeld. Deze zal beschikbaar gesteld worden voor de cursisten die de basisleergang reeds gevolgd hebben en met positief resultaat hebben afgerond.

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de leergang Implantologie? U kunt zichzelf alvast vrijblijvend op de wachtlijst plaatsen via “Houd mij op de hoogte” rechts op de cursuspagina. U ontvangt dan binnenkort verdere informatie over de inhoud, inschrijving en startdatum.

icoon Q-keurmerk
Al onze cursussen zijn geaccrediteerd met het Q-keurmerk®. Het Q-keurmerk® is het keurmerk voor alle tandheelkundige bij- en nascholing.
masker
icoon usp

Verbonden aan ACTA

icoon usp

Unieke leergangen in Endodontologie en Implantologie

icoon usp

Korte lijnen met professionals uit de tandheelkunde

© Copyright Acta DE 2024