masker

Natasha Lioubavina

Bio

Dr. Natascha Lioubavina DDS is afgestudeerd als tandarts in 1989 van het Moskou Medical Stomatological Instituut, gevolgd door een twee-jarige post-graduate training op de afdeling parodontolgie. Van 1991 tot 1997 werkzaam op de afdeling voor parodontologie van het Royal Dental College in Aarhus, Denemarken: de opleiding ”Master of Science Program in Periodontology” gevolgd en, in het team van professor T. Karring, experimentele en klinische projecten uitgevoerd omtrent GTR, GBR en het gebruik van Nd: YAG laser in parodontologie. Een aantal projecten is in samenwerking met de universiteiten te Göteborg en Bern uitgevoerd. In 2000 is zij gepromoveerd aan de Universiteit te Aarhus met een proefschrift over GBR met groeifactoren. Zij heeft voordrachten op internationale en nationale congressen gegeven en vijf wetenschappelijke internationale prijzen ontvangen op prestigieuze congressen zoals EuroPerio I, EAO, Nobel Worldtour en IADR (E. Hatton Award) en een aantal artikelen gepubliceerd.
In Nederland heeft zij in de Tandartsengroepspraktijk te Zaltbommel en in de Praktijk voor Parodontologie te Rotterdam gewerkt.
Vanaf 2005 is zij eigenaar van verwijspraktijk Kliniek De Meern: Parodontologie en Implantologie. Zij is erkend als tandarts-parodontoloog NVvP en als tandarts-implantoloog NVOI.

icoon usp

The organizational and financial arrangements are made by ACTA-DE

icoon usp

Part of the Academic Center for Dentistry in Amsterdam

icoon usp

Well-established, professional speakers from the field of dentistry

© Copyright Acta DE 2024